Min første morsdag

Sist søndag feira vi min første morsdag. Johannes og Henrik stod opp og lot meg søve ein time ekstra før eg fekk servert deileg varm gulrotsuppe til frukost. Litt utpå dagen kom onkel LO på besøk for å dulle litt med favorittnevøen, og så kom Hannah, Eirik og Brage på kake og vannbakkels. Søtaste Henrik hadde kjøpt ei fin morsdagskake og gøymt ho nede i kjellaren til den store dagen, og eg laga mine første vannbakkels som faktisk vart vellykka!

Photobucket

Photobucket

Laurdag kom det blomster på døra som eigentleg skulle ha kome på søndag. Dessverre var det skrale blomster som mista blad allereie søndagen. Floriss ordna opp, og mandag fekk eg ein nydeleg bukett levert på døra – og dei står nesten like fint no, over ei veke etter.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dei fire finaste rosene frå den første buketten vart til ein liten søt bukett som gjorde kjøkkenbordet koseleg nokre dagar.

Photobucket

Ein kommentar til “Min første morsdag”

  1. Mamma / Mormor says:

    Likte godt hjerta ej då…. :-)

Legg igjen ein kommentar